БІФІТЕН НЕО - синбіотик, що має:
БІФІТЕН НЕО - синбіотик, що має:
запатентовану технологію покриття капсул «ProTarget®» (Gastric Acid Protected Probiotic Delivery); |
5 мільярдів (5,0х10⁹ КУО) корисних пробіотичних бактерій в одній капсулі; |
збалансовану комбінацію 11-ти штамів живих корисних пробіотичних мікроорганізмів; |
живильне середовище (пребіотик) - для життєдіяльності корисних пробіотичних бактерій - олігофруктозу. |
запатентовану технологію покриття капсул «ProTarget®» (Gastric Acid Protected Probiotic Delivery); |
5 мільярдів (5,0х10⁹ КУО) корисних пробіотичних бактерій в одній капсулі; |
збалансовану комбінацію 11-ти штамів живих корисних пробіотичних мікроорганізмів; |
живильне середовище (пребіотик) - для життєдіяльності корисних пробіотичних бактерій - олігофруктозу. |
Технологія покриття капсул «ProTarget®» захищає вміст капсули
БІФІТЕН НЕО від:
Технологія покриття капсул «ProTarget®» захищає вміст капсули БІФІТЕН НЕО від:
впливу низького рівню рН шлункового соку;
руйнівного впливу травних ферментів та солей жовчних кислот;
забезпечує надходження безпосередньо в кишечник живих бактерій, здатних адаптуватися та зберігати високу біологічну активність саме в кишечнику.
впливу низького рівню рН шлункового соку;
руйнівного впливу травних ферментів та солей жовчних кислот;
забезпечує надходження безпосередньо в кишечник живих бактерій, здатних адаптуватися та зберігати високу біологічну активність саме в кишечнику.
БІФІТЕН НЕО містить:
БІФІТЕН НЕО містить:
3 види біфідобактерій, які відносяться до нормальної мікрофлори кишечника та відповідають за ряд метаболічних функцій в організмі:
беруть участь в утворенні молочної та оцтової кислот;
в синтезі амінокислот, білків та вітамінів;
посилюють всмоктування іонів кальцію, заліза, та вітаміна D;
пригнічують ріст патогенної мікрофлори;
підтримують процеси пристінкового травлення;
сприяють зниженню pH харчової маси в товстому кишечнику.
6 видів лактобацил:
пригнічують ріст патогенної мікрофлори за рахунок продукції молочної кислоти, спирту, лізоциму,
перекису водню, інтерферонів;
позитивно впливають на розвиток біфідобактерій, які є основною складовою мікрофлори здорового
кишечнику;
виробляють речовини з природними протимікробними властивостями, що сприяє очищенню
організму від шкідливих бактерій та грибків.
Лактококові бактерії:
продукують молочну кислоту, яка сприяє зниженню рівня кислотності,
пригнічуючи ріст патогенної мікробної і грибкової мікрофлори.
Термофільний стрептокок:
розщеплює лактозу і полісахариди;
зменшує алергічні прояви при непереносимості лактози;
сприяє пригніченню росту патогенної мікрофлори;
розщеплює казеїн;
окислює нітрити до нітратів.
3 види біфідобактерій, які відносяться до нормальної мікрофлори кишечника та відповідають за ряд метаболічних функцій в організмі:
беруть участь в утворенні молочної та оцтової кислот;
в синтезі амінокислот, білків та вітамінів;
посилюють всмоктування іонів кальцію, заліза, та вітаміна D;
пригнічують ріст патогенної мікрофлори;
підтримують процеси пристінкового травлення;
сприяють зниженню pH харчової маси в товстому кишечнику.
6 видів лактобацил:
пригнічують ріст патогенної мікрофлори за рахунок продукції молочної кислоти, спирту, лізоциму, перекису водню, інтерферонів;
позитивно впливають на розвиток біфідобактерій, які є основною складовою мікрофлори здорового кишечнику;
виробляють речовини з природними протимікробними властивостями, що сприяє очищенню організму від шкідливих бактерій та грибків.
Лактококові бактерії:
продукують молочну кислоту, яка сприяє зниженню рівня кислотності, пригнічуючи ріст патогенної мікробної і грибкової мікрофлори.
Термофільний стрептокок:
розщеплює лактозу і полісахариди;
зменшує алергічні прояви при непереносимості лактози;
сприяє пригніченню росту патогенної мікрофлори;
розщеплює казеїн;
окислює нітрити до нітратів.
БІФІТЕН НЕО
БІФІТЕН НЕО
Достатньо 1-2 капсули 1 раз на добу | ||
Безпечний для осіб з непереносимістю казеїну, глютену, лактози, молока та молочних продуктів | ||
Не потребує зберігання в холодильнику |
Достатньо 1-2 капсули 1 раз на добу | ||
Безпечний для осіб з непереносимістю казеїну, глютену, лактози, молока та молочних продуктів | ||
Не потребує зберігання в холодильнику |